Házirend

Házirend

1. Be és kijelentkezés

– A szobákat érkezési napon 16:00 órától biztosítjuk. A távozási napon a szobát 10:00 óráig kérjük elhagyni , későbbi távozás esetén a vendég köteles pótdíjat fizetni .

       1/a A szobákban csak és kizárólag a bejelentkezett vendég/vendégek tartózkodhatnak!

2.Biztonság: Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy a szobában hagyott értéktárgyaikért  nem vállalunk felelősséget!

  1. Reggeliztetés szállóvendégek részére: hétfő-vasárnap előre egyeztetve 7:00-9:00 között.

– ételt a szobában a vendég csak a berendezés megóvása mellett fogyaszthatja

4. Elektromos készülékek

A szobában gyúlékony, robbanásveszélyes anyagot tárolni, kávéfőzőt, vízmelegítőt, vasalót és egyéb elektromos készüléket üzemeltetni tilos,

5. Tűzvédelem balesetvédelem

– A tűzvédelmi és balesetvédelmi szabályzatot minden Vendég köteles betartani. Az épületben elhelyezett kézi tűzjelző berendezések indokolatlan használata miatti károkért a kár okozója, vagy annak törvényes képviselője anyagi felelősséggel tartozik!

6. Dohányzás

– A panzió egész területén tilos a dohányzás! Dohányzó vendégeink csak a kijelölt területen gyújthatnak rá.  A dohányzási tilalom megszegése esetén 10000,-ft pótdíjat számítunk fel !

7. A vendégek nyugalma

– Kérjük, hogy tartsák tiszteletben a többi vendég nyugalmát és hangoskodással azt ne zavarják. Különös tekintettel figyeljenek egymás nyugalmára 20:00 és 9:00 óra között

 8. A panzió értékei

  • Berendezési tárgyakat és textíliákat (pl. plédet, törölközőt, poharakat,evőeszközöket, stb.) a panzióból kivinni tilos. Az eszközök elvitele a panzió előzetes írásbeli engedélye nélkül bűncselekménynek minősül, és ebben az esetben a panzió megteszi a szükséges büntetőjogi és polgári jogi lépéseket. A szoba bármilyen átrendezését, bútorok áthelyezését kizárólag a panzió munkatársa, vagy erre kijelölt megbízottja végezheti.
  1. Hibajelentés
  • Kérjük Vendégeinket, hogy a szobában tapasztalt mindennemű meghibásodást a recepción haladéktalanul szíveskedjenek jelezni.

10.Károkozás

  • Gondatlanságból vagy szándékosan okozott mindennemű kárt a panzió az okozóval megtérítteti.

11. Wi-fi

– A panzióban wi-fi rendszer üzemel, amelynek használata térítésmentes A wi-fi folyamatos, megszakítás nélküli működését és elérhetőségét a szálloda nem garantálja

12.Takarítás

 –A napi takarítást 10.00-14.00 között végezzük. Amennyiben az adott napon nem kér takarítás, kérjük, jelezze kollégánknak.

Tájékoztatjuk Vendégeinket , hogy az : 1/a , 4 , 5 , 6 , 7  pontok megsértése , azonnali ,  kártalanítás nélküli kiköltöztetést vonhat maga után !