Rolunk!

Posted on Posted in Rolunk

Térjen be hozzánk!

Miért vagyunk jó választás?

Könnyedén megtalál minket akkor is, ha először jár Veszprémben.  A panzió a Veszprémet övező körgyűrű és a Balatonfüredi út kereszteződésétől 300 méterre található a centrum felé.

A Balaton alig több, mint 10 kilométer, a belváros 20 perc séta, illetve a Bakonyba induló túrák kiinduló- helyeként is érdemes éttermünkre és panziónkra gondolni.

Ha üzleti úton van, nyaral, szeretteivel családi szobáink egyikében pihenni szeretne, vagy az otthon biztonságát adó szállásra vágyik akkor  panziónk ideális választás.

Hazai és különleges ételekkel várjuk vendégeinket. Születésnapot, házassági évfordulót ünnepel, netán csak betérne családjával egy kellemes étkezésre, éttermünk jó választás.

Városunk Veszprém történelmi emlékei, gyönyörű természeti környezete,  számos kulturális és sportrendezvény (  kézilabda rangadó, A TÁNC Fesztiválja, Utcazene Fesztivál, VeszprémFest, Kabóciádé Családi Fesztivál,  Rozé, Rizling és Jazz Napok,  a Pannon Várszínház és a Petőfi Színház előadásai) mind-mind az Önök szórakozását és pihenését szolgálja.